Kansanedustajat tekevät yhteistyötä

Kansanedustajat tekevät yhteistyötä

Länsi-Savo -lehdessä on toistuvasti ja vuosien ajan annettu eri yhteyksissä lukijoiden tiedoksi väite, että maakunnan kansanedustajat eivät kykenisi keskinäiseen yhteistyöhön ja että kansanedustajien huonot välit haittaisivat maakunnan edunvalvontaa.

Väitteet ja vihjailut ovat vailla totuuspohjaa. Kaikki Etelä-Savon kuusi kansanedustajaa tekee säännöllisesti yhteistyötä sekä maakunnassa että eduskunnassa. Välit ovat erinomaiset.

Me mikkeliläiset kansanedustajat olemme eri puolueista ja siksikin on luonnollista, että olemme joistakin asioista eri mieltä. Länsi-Savon jatkuva vihjailu "rouvien huonoista väleistä"on sovinistista, valheellista ja tarkoitushakuista.

Vähemmälle huomiolle on viime aikoina jäänyt esim. se, että Toivakan tekemän pikavippialoitteen myötä, epäkohtaa ollaan todellakin ratkaisemassa. Viitamiehen lakialoite vainoamisen kriminalisoimiseksi on samoin hyvässä myötätuulessa. Tuemme toistemme aloitteita, emme kilpaile niillä, kuten lehti antoi ymmärtää.

Teemme kaiken aikaa töitä maakuntamme parhaaksi ja olisi hyvä, jos maakunnan lehtikin kertoisi lukijoilleen enemmän näistä töistä ja jättäisi aiheettomat spekuloinnit vähän vähemmälle.

Lenita Toivakka

kansanedustaja (kok.)

Pauliina Viitamies

kansanedustaja (sd.)